DANCE
Op verschillende fronten kun je bij ons terecht. Voor mensen die een keer in de week willen ontspannen in de les, maar ook voor mensen die meer uit hun zelf willen halen en verdieping willen.
BODY
Trainen, trainen en nog eens trainen. Lekker bezig zijn, kracht, conditie en uithoudingsvermogen opbouwen op een leuke dynamische manier.
Voor iedereen!!
HEALTH
Ik nodig je uit voor een massage, om meer lichaams- en houdings-bewustzijn te ervaren, de adem te verruimen. En zo emotionele en fysieke ruimte te ontdekken.
FITNESS
Wil je in een gezellige sfeer fitnessen, zonder bekeken te worden? Met persoonlijke begeleiding? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Iedereen kan bij ons trainen!
De gehele dag geopend.

Welkom bij Jazzdansstudio Marleen

De dansstudio als je op zoek bent naar afwisseling, uitdaging en gastvrijheid.
Al 19 jaar een begrip in Hoogvliet en omstreken en kenmerkt zich door haar "huiskamer" sfeer.

Iedereen is van harte welkom
In onze studio vind je alles op het gebied van dans en sport. Alles op één plek. Heel het gezin kan bij ons terecht. Zo zou je kunnen denken aan de dochter van 2 jaar die naar de peuterdans gaat, de dochter van 11 jaar kiest jazzdans, klassiek ballet of hip hop, zoonlief gaat kickboxen of bootcamp doen, papa leeft zich uit in de fitnessruimte en mama vind haar rust in de yoga les en gaat los in de gogoles. Oma vind haar plek bij de 55+ gym of 55+ dans.

JDM.......Alles onder een dak onder deskundige begeleiding en goed opgeleiden docenten.
Bekijk onze website op je gemak en lees waar wij voor staan en wat we aanbieden.

Wat kleine feitjes.......
Vanaf donderdag 6 april een nieuwe les op ons rooster. Stromg by zumba!! Doe mee en ervaar van 20.00-21.00 uur

Koningsdag 27 april treedt de g dans groep op in spijkenisse voor Bara Y Mas. Ook verzorgen we een workshop paaldansen op het havenpleinn in Spijkenisse. Iedereen is van harte welkom tussen 11.30-13.30. We beginnen met de koningsspelen kinderen voor kinderen dansen. Voor diegene die deze kennen, dans mee! Ook kan je meedoen met de workshop paaldansen!! Hoe meer mensen hoe meer vreugd!

Zaterdag 6 mei komt Marinka engelen een workshop paaldansen verzorgen 11.00-12.00 beginners / intermediate en van 12.00-13.00 intermediat/ gevorderd. De kosten zijn 30 euro voor 1 workshop. Er is maar plek voor 12 personen per workshop, dus vol=vol.

Zaterdag 20 mei een workshop voor de kids paaldansen van Nederlands Kampioene Demi Brama. Kosten 20 euro.

Zaterdag 1 juli staan wij op het kunstevenement "the challenge" . Van 12.00-16.00 zullen wij daar aanwezig zijn. We treden op van 12.30-13.00 en 14.30-15.00 uur. Ook zullen we verschillende workshops aanbieden waaronder Paaldansen. Ook treden er verschillende bands op en staan er verschillende kraampjes met leuke snuisterijen .

Zaterdag 28 oktober organiseren we de Jdm poleart wedstrijd thema Halloween. En na de wedstrijd de Halloween after party. Je aanmelden voor de Wedstijd kan vanaf 1 mei via jdmwedstrijd@gmail.com

Zaterdag 4 november vieren we feest. We bestaan zondag 5 november 20 jaar. Dus 4 november groot feest voor alle leden. Eerst in de middag van 14.00-15.00 en 15.15-16.15 workshop van Grant Chenok uit la. Feest vanaf 19.00 voor alle leden en om 00.00 uur

Check meer informatie op onze Facebook pagina: www.facebook.com/jazzdansstudiomarleen

Om het jaar produceren wij een dansvoorstelling waar alle leerlingen van JDM aan mee doen.
Deze voorstelling wordt gegeven in Theater Zuidplein. De volgende voorstelling is op zaterdag 16 december 2017

Dansen en sporten met een beperking kan ook bij JDM!
G-DANS & SPORT is een nieuwe stroming bij Jazzdansstudio Marleen bekijk de boverstaande link.

De website bekeken en toch nog vragen?
Kun je ons altijd bellen of mailen.

010-4720227/06-50428444
info@jazzdansstudiomarleen.nl

Een proefles is GRATIS!

Tot ziens in de dansstudio
Het JDM Team
JAZZDANSSTUDIO NIEUWS
Zaalverhuur
Een werkruimte, dansruimte of vergaderruimte nodig? Dat kan bij JDM
Vrijgezellen feest
Bij JDM jazzdansstudio Marleen kan je ook terecht voor je vrijgezellen feest. Met je eigen privé docent die jullie lesgeeft en een geweldige tijd bezorgt!
Paaldansen voor kinderen
Het is een combinatie tussen streetdance en technieken in de danspaal die vergelijkbaar zijn met turnoefeningen.

COPYRIGHT © 2017 Jazz Dansstudio Marleen | DESIGN, DEVELOPMENT AND HOSTING: NETANDMORE.NL ROTTERDAM.